Wie ben ik?

Runningallover wie of wat is dat nou?

Ik ben Nikki van Alem en sinds 2014 een hardloper, geen fanatieke loper, tenminste toen niet. Inmiddels kan ik aardig meepraten over een hardloopverslaving. Maar hardlopen heeft me al veel gebracht. Zo heb ik veel mensen leren kennen door het hardlopen en zijn er mooie vriendschappen ontstaan. Maar ook ben ik lekkerder in mijn vel gaan zitten en ben ik inmiddels de nodige kilo’s afgevallen. Oké Nikki, dat zegt iets over wie je bent, maar van waar dan de naam runningallover?!

De naam runningallover is ontstaan doordat ik in 2018 heb ontdekt hoe leuk het is om mijn 2 hobby’s te combineren. Hardlopen en reizen. Zo heb ik inmiddels wat mooie plekjes mogen zien van de wereld en als je daar dan ook nog leuk kan lopen dan vind ik het helemaal gaaf. Of het nou gaat om een wedstrijd is of gewoon je vakantieplek ontdekken, ik word er blij van.

Zelf ben ik niet de snelste loper en is mijn hardloopvirus heel langaam opgebouwd. Begonnen met + 100 kg met start2run van Evy. Van 1 minuut hardlopen steeds verder opbouwen, wat een hel vond ik dat. Die 5km aan een stuk dat ga ik nooit halen….. Tot ik in 2019 mijn allereerste marathon mocht lopen, wat een feest was dat. Wel een heel warm feest en ben ik uiteindelijk gefinisht in 5:12:11, maar uitlopen was mijn doel en dat heb ik gedaan!

Omdat ik zelf zo enthousiast ben over hardlopen, wil ik graag anderen mee laten genieten van mijn enthousiasme. En om die reden is deze pagina ontstaan. Verhalen over hardlopen in binnen en buitenland, niet alles hoeft snel als je maar…. GENIET. En met een beetje geluk kan ik jou ook motiveren om te gaan lopen of inspireren om een mooie buitenland trip te maken.